Küçük yüreklerden büyük dilekler

15.02.2017 856

Öğrencilerimizden, ülkemiz için canını ortaya koyarak, her türlü koşulda görev yapan Mehmetçik’e yürekleri ısıtan destek.

Okulumuz öğrencileri ve Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Hasan Çivi, Mehmetçiklere olan sevgilerini göstermek için teker teker mektup yazarak, iletilmesi için TSK Mehmetçik Vakfı’na ulaştırdı.

Mektuplarında Mehmetçik’e olan sevgilerinden bahseden öğrenciler, Mehmetçiklerin vatan için yaptıkları fedakârlıklara değinerek,  şükranlarını sundu.

Mektupların yanı sıra babalarının askerlik fotoğraflarını, kendi çizdikleri resimleri de paylaşan küçük yürekler, şanlı bir al bayrak ile Mehmetçiklere ikram edilmek üzere Edirne ilinin meşhur tatlısı Kavala Kurabiyesi de gönderdi.

Öğrenciler tarafından gönderilen mektuplar, ikramlar ve Türk Bayrağı, uygun birliklere ulaştırılmak üzere Vakıf tarafından Van’da konuşlu Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’na iletildi.